Home

Adhetec B.V. ontwikkelt, bouwt, plaatst en onderhoudt technische systemen voor industriële toepassingen. Dit doen wij sinds 1996.


Adhetec B.V. heeft inmiddels diverse producten ontwikkeld, elk voor een specifieke toepassing binnen de praktische mogelijkheden ter plaatse. Omdat in een aantal gevallen het afbreukrisico erg hoog is worden onze installaties en systemen volgens de strengste industriële normen zorgvuldig en vakkundig ontwikkeld en samengesteld. Met het ontwikkelen, bouwen, plaatsen en onderhouden van deze systemen bedienen wij onze klanten dan ook optimaal.


Om onze producten te laten voldoen aan de strengste industriële normen is een kwaliteitsmanagementsysteem binnen de organisatie ontwikkeld. Op deze wijze wordt er continue gewerkt aan het optimaliseren van alle bedrijfsprocessen binnen de organisatie. Het kwaliteitsmanagementsysteem is getoetst aan de normen van de ISO 9001: 2008 door TUV Nederland.


Daarnaast is de organisatie in het bezit van het VCA*, BTR (Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur) en het CO2 Prestatieladder certificaat.