Camerasystemen

Adhetec BV is gespecialiseerd in camerabeveiligingssystemen en kan u alle denkbare oplossingen bieden als het gaat om beveiligingstechniek. Wij denken dat de inzet van apparatuur op een project afhankelijk moet zijn van de mogelijkheden die de markt biedt. Om deze reden laten we ons niet beperken door het aanbod en één of enkele leveranciers. De keuze voor hard- en software wordt bepaalde door de relevantie van het project; niet door afspraken die we hebben met leveranciers.

 

Adhetec BV heeft een jarenlange ervaring met het leveren van installatie aan ProRail. Omdat het afbreukrisico binnen het spoor erg hoog is wordt alleen hard- en software ingezet die voldoen aan de strengst industriële normen.

 

Camerasystemen zijn een onmisbare schakel om de veiligheid te vergroten. Adhetec BV kan helpen om alle technische, functionele en wettelijke voorwaarden voor een goed camerasysteem op de juiste wijze in te vullen. We beschikken over zorgvuldig geselecteerde componenten en hebben de mensen die ervaren zijn in het ontwerpen, installeren en onderhouden van systemen met een hoge beschikbaarheid.