Mobiele Camerasystemen

Adhetec BV ontwikkelde in 2010 het Mobiele Camerasysteem. Het Mobiele Camerasysteem is autonoom en kan het gehele jaar door volledig zelfstandig functioneren. Het systeem genereert energie uit een windturbine en zonnepanelen en werkt dus volledig op groene energie.

 

Naast de energie opbrengst speelt het energieverbruik een essentiële rol. In het systeem zijn camera’s en besturingssystemen met een laag energieverbruik geïntegreerd. Er is afdoende energievoorziening om het Mobiele Camerasysteem te allen tijde te laten functioneren zonder tussentijdse vervanging van accu’s of ander onderhoud.

 

Adhetec BV heeft een range aan camera’s vastgesteld die geïntegreerd kunnen worden in het Mobiele Camerasysteem. Alle camera’s binnen de range zijn hoogwaardige intelligente netwerkcamera’s die de beelden zowel overdag als ’s nachts in HD kwaliteit verzorgen. De camera’s zijn voorzien van intelligente systemen zoals; video content analyse, motion detection, pre-set instellingen, etc.

 

De beelden van de camera kunnen overal worden uitgekeken door middel van een volledig beveiligde UMTS/ 3G/ 4G verbinding. De beelden kunnen alleen door geautoriseerde personen bekeken worden op een website, waarbij het mogelijk is om de beelden beschikbaar te stellen voor een groot aantal gebruikers zonder dat dit invloed heeft op de beeldkwaliteit of op het aantal frames per seconde.

 

Het Mobiele Camerasysteem is mobiel en makkelijk te (ver)plaatsen. Doordat er geen kabels of aansluitingen noodzakelijk zijn is het systeem eenvoudig te verplaatsen met een kraan of heftruck. Het Mobiele Camerasysteem is daarnaast volledig modulair opgebouwd en is te demonteren tot componenten van max. 30 Kg en kan binnen ca. 2 uur opgebouwd en in bedrijf worden gesteld. Het systeem kan hierdoor snel en eenvoudig op de meest onbereikbare plaatsen geplaatst worden zonder de inzet van materieel en kan op iedere ondergrond geplaatst worden door het gebruik van stelvoeten. Het systeem is robuust, weersbestendig (- 30° tot + 60°) en vandalisme bestendig.

 

Kenmerken:

 

• 365 dagen per jaar volledig autonoom

• Zelfstandige Groene energievoorziening

• Eenvoudig en snel te (ver)plaatsen

• Beelden in HD kwaliteit

• De beelden overal en eenvoudig uit te kijken

• Live remote beelden

• Voorzien van intelligente besturingssystemen

• Volledig beveiligde verbindingen

 ADHETEC Brochure

(klik op brochure om te downloaden)