Sportwedstrijden.tv

Sportverenigingen krijgen door Sportwedstrijden.tv de mogelijkheid om via het internet live beelden van een wedstrijd aan te bieden. Om wedstrijden optimaal in beeld te krijgen, wordt een camera ingezet die bestuurd kan worden door middel van een joystick en besturingstoetsen. De camera is voorzien van een zoomfunctie, zodat het mogelijk is om bepaalde actiemomenten extra goed in beeld te krijgen.

Sportwedstrijden.tv heeft een uniek sponsormodel ontwikkeld om sportverenigingen vrijwel kosteloos alle apparatuur te laten aanschaffen en een eigen pagina op deze website ter beschikking te krijgen. Bij de sportvereniging zal apparatuur geplaatst worden om een livestream van wedstrijden te kunnen realiseren, zoals een bestuurbare camera, bedieningspaneel (met joystick), video encoder en een recorder. Deze apparatuur staat in connectie met een mediaserver, die de livestream naar een laptop, tablet of smartphone realiseert. De mediaserver stelt de beelden beschikbaar aan grote groepen gebruikers zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit of het aantal frames per seconde. Hierdoor beschikken bezoekers over kwalitatief goede en vloeiende beelden.

De beelden van de wedstrijden worden zowel lokaal op de recorder als op de mediaserver opgeslagen, zodat de beelden ook na de wedstrijd beschikbaar zijn voor de sportvereniging. Een sportvereniging kan op haar eigen webpagina een archief aanleggen, waardoor de beelden van alle wedstrijden van een seizoen kunnen worden teruggekeken.

Iedere sporter levert op zijn/haar eigen niveau een topprestatie, die nu door een grote groep ge├»nteresseerden in zijn/haar omgeving bekeken kan worden. 

Bekijk hier de website van Sportwedstrijven.tv

 

Bekijk hier de teams