Camerabeveiliging – de hoeksteen van bedrijfszekerheid

Adhetec is gespecialiseerd in camerabeveiliging. Wij bieden elke denkbare oplossing als het gaat om beveiligingstechniek. Of het nu mobiele camerasystemen of traditionele beveiligingscamera’s betreft, wanneer de veiligheid van mens, dier of object in geding is, hebben wij altijd het systeem dat het beste past bij de situatie van jouw bedrijf.

Voel je veilig met bewakingscamera’s

Bewakingscamera’s helpen je om ongewenste bezoekers op afstand te houden. De beelden kun je overal en op elk moment van de dag via je smartphone, tablet of pc live bekijken. Waar je ook bent. Deze bewakingscamera’s zijn voor binnen- en buitengebruik geschikt en geven ook bij achteraf inzoomen en nachtzicht een uitstekend beeld.

Sfeerbeeld van camerabeveiliging met een mobiele cameramast die is opgebouwd uit een ijzeren bak met accu's daarboven hangen in een ijzeren paal beveiligingscamera's met daarboven twee zonnepanelen.

De soorten bewakingscamera’s

Mobiele camerasystemen

Het woord mobiel zegt het al, dit zijn camera’s die verplaatsbaar zijn. Onze mobiele camera’s zijn weerbestendig. Ze hebben een detectiebereik van 12 meter. De GPRS-communicatiecentrale ondersteunt 25 draadloze detectoren met een bereik tot 100 meter. Omdat de detector via WiFi of 4G communiceert, is een betrouwbare en snelle verbinding noodzakelijk. Voor een sterke en snelle verbinding die altijd werkt, werken we samen met WiFi4ALL.

Er zijn twee soorten mobiele camerasystemen:

Adhetec - camerabeveiliging - 6

1. Autonome camera’s

Het Adhetec mobiele netwerkcamerasysteem is autonoom en kan volledig zelfstandig functioneren voor een onbeperkte tijd. De milieuvriendelijke beveiligingscamera genereert energie uit zonnepanelen. Doordat het besturingssysteem en de camera geïntegreerd zijn, is het energieverbruik laag. Zo laag zelfs dat het mobiele camerasysteem een jaar lang functioneert zonder tussentijds onderhoud en alleen in de wintermaanden accuwisselingen nodig heeft.

Doordat het camerasysteem mobiel is, is hij dus makkelijk verplaatsbaar met een heftruck of kraan. Je hebt geen last van kabels of aansluitingen, hij werkt tenslotte autonoom. De gemiddelde installatietijd is slechts twee uur doordat de beveiligingscamera modulair opgebouwd is. Hij is demontabel in componenten van maximaal 30 kg. En door het gebruik van stelvoeten is hij op elke ondergrond te plaatsen. Je kunt de mobiele camera’s hierdoor op de meest lastige plekken neerzetten. Uiteraard zijn onze mobiele beveiligingscamera’s robuust, weer- en vandalismebestendig.

2. Een flexibel camerasysteem

Onze flexibele camerasystemen zijn op vele fronten toepasbaar voor de beveiliging van mens, dier of object. Deze beveiligingscamera’s werken via een eigen spanningsvoorziening. Hierdoor is hij op elke locatie te installeren. Onze flexibele camerabeveiliging werkt op basis van een eye-detector met een digitale videocamera. De combinatie van infrarood bewegingsdetector en verlichting zorgt ervoor dat de beelden zowel bij daglicht als in het donker goed zichtbaar zijn. De detector communiceert via een draadloze WiFi (of 4G) -verbinding naar een GPRS-communicatiecentrale. Deze centrale werkt via een eigen spanningsvoorziening of wordt aangesloten op het spanningsnet. De GPRS-communicatiecentrale staat in contact met een meldkamer. De centralist ontvangt videobeelden zodra de detectoren beweging signaleren. Vervolgens bepaalt de centralist of de beelden aanleiding zijn tot actie. Deze actie kan bestaan uit verifiëring van de alarmering of directe opvolging.

Sfeerbeeld van twee bewakingscamera's die op de hoek van gele stenen pand gemonteerd zijn. Ze wijzen ieder een andere kant op.

Vaste camera’s

Dit zijn camera’s die bijvoorbeeld in een gebouw op de muren of bij de ingangen en uitgangen van bijvoorbeeld grote complexen, worden geplaatst.

De beste oplossing voor de beste prijs

Daar staan wij als onafhankelijk expert in camera- en observatiesystemen voor. Samen vullen we de wettelijke en functionele voorwaarden in en zoeken daar een systeem bij. Onze medewerkers zijn ervaren in ontwerp, installatie en onderhoud van beveiligingscamera’s en videomanagementsystemen. Wij zorgen voor optimale beveiliging van railinfra, objecten en terreinen.

MEER INFORMATIE?

Vragen over bewaking met observatiedoeleinden, het videomanagementsysteem of bijvoorbeeld een ander bewakingsvraagstuk?

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]