Camerabeveiliging

Adhetec is gespecialiseerd in camerabeveiliging. Wij bieden elke denkbare oplossing als het gaat om beveiligingstechniek. Of het nu mobiele camerasystemen of traditionele beveiligingscamera systemen betreft, wij weten wat het beste alternatief is voor elke situatie waar in veiligheid van mens, dier of object in het geding is.

Mobiele camerasystemen

Het Adhetec mobiele netwerkcamerasysteem is autonoom en kan volledig zelfstandig functioneren voor een onbeperkte tijd. De milieuvriendelijke beveilingscamera genereert energie uit zonnepanelen. Doordat het besturingssysteem en de camera geïntegreerd zijn, is het energieverbruik laag. Dermate laag dat het mobiele camerasysteem een jaarlang functioneert zonder tussentijds onderhoud en alleen in de wintermaanden accuwisselingen nodig heeft.

Sfeerbeeld van camerabeveiliging met een mobiele cameramast die is opgebouwd uit een ijzeren bak met accu's daarboven hangen in een ijzeren paal beveiligingscamera's met daarboven twee zonnepanelen.
Sfeerbeeld van een mobiele cameramast als camerabeveiliging.

Snel, slim en robuust

Doordat het camerasysteem mobiel is, is hij dus makkelijk verplaatsbaar met een heftruck of kraan. Je hebt geen last van kabels of aansluitingen, hij werkt tenslotte autonoom. De gemiddelde installatietijd is slechts twee uur doordat de beveiligingscamera modulair opgebouwd is. Hij is demontabel in componenten van maximaal 30 kg. Door het gebruik van stelvoeten, is hij op elke ondergrond te plaatsen. Je kunt de mobiele camera hierdoor op de meest lastige plekken neerzetten. Uiteraard zijn onze mobiele beveilingscamera’s robuust, weer- en vandalismebestendig.

Werking beveilingscamera

De hoogwaardige intelligente netwerkcamera’s leveren bij daglicht én in het donker perfect beeld op HD-kwaliteit. Het slimme VCA-systeem alarmeert wanneer jij dat wenst. Via een beveiligde UMTS/3G/4G/WiFi-verbinding kunnen geautoriseerde personen de beelden bekijken. Voorts kun je de beelden beschikbaar stellen aan een grote groep gebruikers zonder in te bedden op de kwaliteit. Onze partner WiFi4ALL is gespecialiseerd in snelle en betrouwbare WiFi (of 4G)-verbindingen. Ook in het buitengebied. Bovendien wordt de data verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport.

Adhetec - camerabeveiliging - 3
Sfeerbeeld van twee bewakingscamera's die op de hoek van gele stenen pand gemonteerd zijn. Ze wijzen ieder een andere kant op.

VOEL JE VEILIG MET BEWAKINGSCAMERA’S

Wij helpen met bewakingscamera’s om ongewenste bezoekers op een afstand te houden. Deze bewakingscamera’s zijn voor binnen- en buitengebruik geschikt en geven ook bij achteraf inzoomen en nachtzicht een uitstekend beeld.

Bewakingscamerabeelden kun je overal en op elk moment van de dag via je smartphone, tablet of PC live bekijken. Waar je ook bent, dat is wel zo makkelijk. Of er nou een bewakingscamera met 360˚ beeld nodig is of met een spreek-luister-functie, wij maken een voorstel op maat.

Flexibel camerasysteem

Onze flexibele camerasystemen zijn op vele fronten toepasbaar voor de beveiliging van mens, dier of object. Deze beveilingscamera’s werken via een eigen spanningsvoorziening. Hierdoor is hij op elke locatie te installeren. Onze flexibele camerabeveiliging werkt op basis van een eye-detector met een digitale videocamera. De combinatie van infrarood bewegingsdetector en verlichting zorgt ervoor dat de beelden zowel bij daglicht als in het donker goed zichtbaar zijn. De detector communiceert via een draadloze WiFi (of 4G) -verbinding naar een GPRS-communicatiecentrale. Deze centrale werkt via een eigen spanningsvoorziening of wordt aangesloten op het spanningsnet. De GPRS-communicatiecentrale staat in contact met een meldkamer. De centralist ontvangt videobeelden zodra de detectoren beweging signaleren. Vervolgens bepaalt de centralist of de beelden aanleiding zijn tot actie. Deze actie kan bestaan uit verifiëring van de alarmering of directe opvolging.

Sfeerbeeld van camerabeveiliging met een mobiele cameramast van onderaf te zien waardoor je de camera duidelijk onder de zonnepanelen ziet hangen.
Adhetec - camerabeveiliging - 6

Werking flexibele camera’s

Onze flexibele camera’s zijn weerbestendig. Ze hebben een detectiebereik van 12 meter. De GPRS-communicatiecentrale ondersteunt 25 draadloze detectoren met een bereik tot 100 meter. Omdat de detector via WiFi of 4G communiceert, is een betrouwbare en snelle verbinding noodzakelijk. Daarom werken we met de specialist WiFi4ALL op dit gebied samen.

Onafhankelijk

De beste oplossing voor de beste prijs. Daar staan wij als onafhankelijk expert in camera- en observatiesystemen voor. Samen vullen we de wettelijke en functionele voorwaarden in en zoeken daar het systeem bij. Onze medewerkers zijn ervaren in ontwerp, installatie en onderhoud van beveiligingscamera’s en videomanagementsystemen. Wij verzorgen voor optimale beveiliging van railinfra, objecten en terreinen.

Adhetec - camerabeveiliging - 7

MEER INFORMATIE?

Vragen over bewaking met observatiedoeleinden, het videomanagementsysteem of bijvoorbeeld een ander bewakingsvraagstuk?

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]