JOB EVENT
6 december van 14:00 – 17:00
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


De volgende vacatures zijn bij ons beschikbaar. Spreekt er een jou aan? Solliciteer dan direct of bezoek een van onze job-events.
Geplaatst 6 maanden geleden
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stuur je doelgericht projecten aan en spreek je de taal van je technische collega’s? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij ons Projectleider te zijn.

Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen)
Door jouw betrokkenheid en punctualiteit ga je alleen voor het beste resultaat en dat wordt gezien en gewaardeerd. Je bent daadkrachtig in het nemen van beslissingen en gedreven met budgetbewaking. Je rapporteert en evalueert projecten. En jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse taal komt goed van pas, want je hebt contact met meewerkende partijen in tenders, leveranciers en klanten. Samen met het technische team zorg je voor een goede afstemming en planning van de werkzaamheden, zodat het camerasysteem gelijk goed wordt opgezet. Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • werktuigbouwkundig inzicht;
 • een oplossingsgericht, praktische instelling en schakel je snel;
 • ruime ervaring met het inschrijven op tenders en het maken van offertes;
 • ben je sociaal en weet je van aanpakken.

 • Werken bij Adhetec. Op ons kan je rekenen
  Op het industrieterrein in Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Zowel voor de e-bike als auto hebben we laadpalen. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Met zonnepanelen op het dak en een klimaatgestuurde luchtcirculatiesysteem is het prettig werken in ons duurzame bedrijfspand. Op kantoor kun je aanschuiven voor een goed verzorgde lunch en er staat een fruitmand op de afdeling, voor als zin hebt in een tussendoortje. En wil je buiten lunchen? Dan kan dat op ons luxe dakterras.

  Wat mag je van ons verwachten?
  Wij vertrouwen je onze projecten toe, omdat je door jouw praktische instelling al snel onmisbaar bent. Maar er is ook tijd voor ontspanning, want we hebben 2 x per jaar een bedrijfsuitje, zoals een diner, theaterbezoek of teambuildinguitje. Je kunt bij Adhetec als Projectleider rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

  • marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • een mobiele telefoon met abonnement. Ook voor privégebruik;
  • een reiskostenvergoeding;
  • scholing- en studiemogelijkheden;
  • een laptop;
  • een pensioenregeling;
  • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.


  Solliciteer nu op de vacature van Projectleider:
  Wil jij die nieuwe baan als Projectleider? Stuur dan voor 20 september een mail naar Maartje Niesten via [email protected]

  Wat gebeurt er na je sollicitatie:

  • je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox;
  • binnen 3 werkdagen nemen wij contact met je op;
  • ben je enthousiast en wij ook? Dan plannen we een afspraak in;
  • is er van beide kanten een klik? Dan volgt er een gesprek met enkele directe collega’s. Zo leren wij elkaar kennen;
  • zegt iedereen ja, dan bieden wij jou een contract aan.


  Meer informatie over Adhetec kun je vinden op www.adhetec.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  Vacature eigenschappen

  Vacature categoriejob-event

Stuur je doelgericht projecten aan en spreek je de taal van je technische collega’s? Dan ben jij de aangewezen persoon om bij ons Projectleider te zijn.

Geplaatst 1 jaar geleden

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek interessant. Behaal je verder goede resultaten met je MBO-3/4 opleiding Techniek en wil je praktijkervaring opdoen? Dan zoeken wij jou als stagiaire!

Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen)

Als stagiaire camerasystemen en WiFi ben je leergierig en ga je meewerken in de buitendienst. Je leert om samen te werken en te zorgen voor een werkend camerasysteem of WiFi netwerk. Je bent klant- en servicegericht, omdat je niet alleen hoort wat de klant of collega vertelt, maar ook echt luistert. Je werkt zelfstandig, denkt mee en vraagt door als je iets niet begrijpt.

Je leert ondersteuning te geven bij het beheer en onderhoud van het netwerk en camerasystemen. Je mag meelopen met een ervaren monteur bij storingswerkzaamheden. Je wordt ingepland voor preventieve storingswerkzaamheden en dat houdt in dat je samen met een monteur +/- 2 dagen per week door het hele land accuwissels uitvoert van Mobiele Camera Units.

Ben je niet onderweg, maar op kantoor dan leer je hoe je apparatuur moet programmeren en hoe besturingskasten worden samengesteld. Maar ook het doormeten van accusystemen en het klaarzetten voor de volgende rit behoren tot je takenpakket.

Verder leer je hoe belangrijk het is dat de werkplaatsen, het gereedschap en werkopbouw ruimtes netjes blijven. Maar lastige uitdagingen kom je ook tegen, want defecte camera’s en draadloze zenders moeten worden onderzocht en waar mogelijk worden gerepareerd.

Werken bij Adhetec en WiFi4ALL. Op ons kan je rekenen

Op het industrieterrein van Elst vind je ons moderne kantoor. Jouw auto, motor of fiets parkeer je voor de deur. Kom je met openbaar vervoer? Bus 35 stopt op 4 minuten loopafstand. Eenmaal binnen vind je een luxe uitstraling met zwart stalen binnenkozijnen, mooi behang, grote planten en elektrisch verstelbare bureaus. Bij ons telt de mening van iedereen en krijg je waardering voor je inzet. Bovendien krijg je elke dag op de zaak een goed verzorgde lunch en mag je fruit pakken wanneer je daar zin in hebt. Maar ben je met een collega onderweg, dan krijgen jullie de lunchkosten vergoed.

Verder krijg je bij ons een gevarieerde stage met doorlopende begeleiding en een stagevergoeding, maar bij goede stage-resultaten gaan we jou na afloop missen. Dus na afronding van je studie maak je grote kans op een baan bij ons als Junior monteur.

Op onze kosten mag je:

Sporten met een personal trainer in onze eigen fitnesszaal. Echt waar. En een handdoekservice en luxe kleedkamer? Ja hoor, die horen er ook bij.

Wil je bij ons op stage?

Dit is ‘m. Jouw technische stageplek. Stuur een mail met je motivatie naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected].

Wat gebeurt er na je sollicitatie:

 • je ontvangt binnen een week een bevestiging in je mailbox;
 • Daarna neemt Maartje contact met je op;
 • is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in;
 • is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek waar je meteen al wat directe collega’s ontmoet. Zo leren wij elkaar kennen;
 • jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het stagecontract voor bepaalde tijd.

Welkom!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Stil zitten tussen vier muren is niks voor jou. Je bent juist graag buiten en technisch nieuwsgierig. Van de werking van drones, access points tot grafisch bestuurbare auto’s. Je vindt alle techniek...

Geplaatst 1 jaar geleden
[vc_row css=".vc_custom_1661969545238{margin-bottom: 10px !important;}"][vc_column][vc_column_text]Werk moet vooral afwisselend zijn! En je wilt veel buiten zijn. Als je dan op gebied van techniek ook kunt laten zien waar je goed in bent, voel jij je op je best. Kom bij ons werken, want wegens uitbreiding van de buitendienst hebben wij een plek voor jou vrij als Monteur camerasystemen. Wat je gaat doen (en wat je daarvoor moet kunnen) Als monteur installeer en onderhoud je videobewaking-, toegangscontrole- en kentekenherkenning- systemen. Onze software zorgt voor herkenning van personen, voertuigen en gedragspatronen op terreinen en in gebouwen. Je bent technisch handig, zelfstandig en leergierig. Je kunt snel schakelen en nauwkeurig werken waardoor je een fijne collega bent, die gewoon doet wat hij zegt. Werken bij Adhetec. Op ons kan je rekenen Ons team bestaat uit 12 vriendelijke collega’s, die je graag helpen als dat nodig is, ook tijdens je 24/7 storingsdienst. Deze storingsdienst heb je 1 x per 10 weken om speciale klanten ook buiten kantoortijd camerasupport te geven. Doordat je als Monteur camerasystemen geen vaste werkplek kent, is elke dag anders. Soms ga je vroeg van start en rijd je door het hele land om cameramasten en -systemen te onderhouden, te verplaatsen of te demonteren. Je draagt bedrijfskleding van prima kwaliteit en je krijgt een eigen goed gevulde gereedschapskoffer. Op de afdeling staat een goed gevulde fruitmand en je kunt genieten van de verzorgde lunch in onze luxe kantine of op het dakterras. Ben je echter onderweg dan declareer je de lunch. Er is echter meer. Op onze kosten haal jij jouw:
 • klimcertificaat;
 • BE aanhangwagen rijbewijs;
 • heftruck certificaat;
 • VCA vol certificering. Dit certificaat heb je nodig, omdat de opdrachtgever er dan op kan vertrouwen dat de uitbestede werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.
Wij vertrouwen erop dat je vastbesloten bent om de functie van Monteur camerasystemen goed in te vullen. Daarvoor krijg je op basis van een 40-urige werkweek het volgende:
 • een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen en 8 % vakantiegeld;
 • een mobiele telefoon. Ook voor privégebruik;
 • een laptop inclusief bijbehorende rugzak;
 • een pensioenregeling;
 • scholing- en studiemogelijkheden;
 • een vitaliteitsbudget: we werken samen met een Vitaliteitscoach en je kunt gratis sporten met een Personal Trainer in onze riante fitnessruimte.
Solliciteer nu op de vacature van Monteur camerasystemen: Dit is ‘m. Jouw baan als Monteur camerasystemen. Stuur voor 20 september een e-mail naar Maartje Niesten, van Personeelszaken: [email protected]. Wat gebeurt er na je sollicitatie:
 • Je ontvangt binnen een werkdag een bevestiging in je mailbox.
 • binnen 3 werkdagen neemt Maartje contact met je op.
 • Is iedereen enthousiast? Dan plannen we een afspraak in.
 • Is het enthousiasme onverminderd? Dan volgt er een tweede gesprek met enkele directe collega’s. Zo leren wij elkaar kennen.
 • Jij blij? Wij blij? Dan zet je jouw handtekening onder het contract.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vacature eigenschappen

Vacature categoriejob-event

Werk moet vooral afwisselend zijn! En je wilt veel buiten zijn. Als je dan op gebied van techniek ook kunt laten zien waar je goed in bent, voel jij je op je best. Wil je een vast contract en een leuk...

Sfeerbeeld van een mobiele cameramast op een bedrijventerrein.
ADHETEC als werkgever

Wij waarderen jouw kennis en inzet. Samen zijn we creatief in het bedenken van oplossingen.Elk beveiligingsproject is maatwerk en daarom zijn wij wendbaar en flexibel. Snel handelen hoort daarbij. Een 9 tot 5 werkmentaliteit past dus niet bij onze organisatie. We hebben aandacht voor jou, omdat onze bedrijfscultuur open en collegiaal is. We verwachten dat iedereen zelfstandig kan werken maar wel bewust is dat hij/zij onderdeel is van een team.
Lees verder