Vacature medewerker buitendienst
Vacature camera monteur Junior
2 mei 2022

Wij waarderen jouw kennis en inzet. Samen zijn we creatief in het bedenken van oplossingen.

Elk beveiligingsproject is maatwerk en daarom zijn wij wendbaar en flexibel. Snel handelen hoort daarbij. Een 9 tot 5 werkmentaliteit past dus niet bij onze organisatie.

We hebben aandacht voor jou, omdat onze bedrijfscultuur open en collegiaal is. We verwachten dat iedereen zelfstandig kan werken maar wel bewust is dat hij/zij onderdeel is van een team.

Wij bieden niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen aan onze werknemers maar er is ook volop aandacht voor veiligheid op de grond en tijdens het installeren van antennes en camerabeveiliging op daken.

Verder vinden wij een prettige werkomgeving erg belangrijk. Je kunt op kantoor gebruik maken van een eigen luxe werkplek die van alle gemakken is voorzien maar administratieve taken via thuiswerken regelen behoort ook tot de mogelijkheden. Een thuiswerkvergoeding zie je dan ook terug op je salarisstrookje.

We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor de buitendienst maar wanneer je op kantoor bent dan regelen wij de lunch voor jou. Maar dat is nog niet alles want we stimuleren je graag met ontwikkeling en scholing.

Bovendien hebben we niet alleen aandacht voor de innerlijke mens, want we beschikken ook over een eigen inpandige bedrijfsfitnessruimte, waar je buiten kantooruren en onder professionele begeleiding gebruik van mag maken. Hoe geweldig is dat!

En dan hebben we het nog geen eens gehad over de extra bonus aan het einde van het jaar, de geschenken met Pasen en Sinterklaas of de bedrijfsuitjes met en zonder partner. Adhetec zorgt goed voor zijn werknemers want alleen dan zorgt het personeel ook voor onze klanten.

Wat verwachten wij van onze werknemers:

Wij leveren alleen maatwerk en de hoogste kwaliteit dus zijn wij op zoek naar een collega die:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau heeft;
  • Een echte probleemoplosser is;
  • graag buiten de lijntjes denkt;
  • zelfstandig kan werken;
  • Sociaalvaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst.
  • een gevarieerd takenpakket leuk vindt;
  • snel kan analyseren en schakelen;
  • en die verstand heeft van ICT maar ook van constructiezaken.

Spreekt onze bedrijfscultuur je aan en wil jij onze collega worden?
Dan maken wij graag kennis met jou. Kom langs of stuur een e-mail naar Maartje Niesten via [email protected]