Vacature medewerker buitendienst
Vacature camera monteur Junior
2 mei 2022

Adhetec is specialist in systeem integratie bestaande uit; videobewaking, toegangscontrole en kentekenherkenning met focus op intelligente (AI).

Videoanalyse software voor herkenning van personen, voertuigen en gedragspatronen op terreinen en in gebouwen maakt een groot onderdeel uit van onze diensten. Hoe specifieker een camera of toegangscontrole is afgesteld, hoe meer wij de klant ontzorgen. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Elk beveiligingsproject is maatwerk en daarom zijn we wendbaar en flexibel. Snel handelen hoort daarbij. Een 9 tot 5 werkmentaliteit past daarom niet bij onze organisatie.

Wij zijn ISO27001, ISO9001, VCA** en KIWA K21024 gecertificeerd, want met deze certificeringen laten we zien dat onze bedrijfsprocessen worden gecontroleerd en voldoen aan alle verplichte interne, externe en online veiligheidsnormen. Maar we hebben ook de BOB award 2023 gewonnen voor Beste Ondernemer in de Betuwe – zakelijke dienstverlening. We zijn voor die award beoordeeld op duurzaamheid qua ondernemen, het bedrijfspand en inzetbaarheid van medewerkers. Duurzaamheid in vele facetten. We waren op alle drie de punten de beste ondernemer en daar zijn we trots op.

Wij regelen niet alleen goede bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, maar er is ook volop aandacht voor veiligheid tijdens het installeren van een camerasysteem. Een prettige werkomgeving vinden wij belangrijk. Daarom kun je op kantoor gebruik maken van een luxe werkplek, die van alle gemakken is voorzien. Maar je kunt ook je administratie bijwerken terwijl je geniet van ons dakterras.

We geven een reiskostenvergoeding en hebben een lunchvergoeding voor de buitendienst, maar wanneer je op kantoor bent dan regelen wij de lunch voor jou. Maar dat is nog niet alles, want we stimuleren je graag met ontwikkeling en scholing.

Bovendien hebben we een vitaliteitsbudget. In ons inpandige bedrijfsfitnessruimte kun je samen met collega’s, buiten kantooruren, gratis sporten met een Personal Trainer. En we werken samen met een Vitaliteitscoach. Hoe geweldig is dat!

Maar er is meer. We hebben ook een extra bonus aan het einde van het jaar, geschenken met Pasen en Sinterklaas of de bedrijfsuitjes met en zonder partner. Wij hebben de focus op werkgeluk en klantrelaties liggen, want alleen dan vorm je samen een team en krijgt de klant de beste service.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega:

  • je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • ICT taken en constructiezaken zijn bij jou in goede handen;
  • je denkt in oplossingen;
  • en kunt zelfstandig werken;
  • je bent sociaalvaardig en beheert de Nederlandse taal goed;
  • een gevarieerd takenpakket vind je leuk;
  • en je kunt snel analyseren en schakelen.
  • Spreekt onze bedrijfscultuur je aan en herken jij jezelf in het functieprofiel?
    Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur je C.V. en motivatie of eventuele vragen naar Maartje Niesten via [email protected]