Objectbeveiliging – bescherm je bedrijf tegen gedoe en vervolgschade

Een bedrijfspand of andere kostbare bezittingen van je bedrijf wil je goed beveiligd hebben. Zodat je met een goed en gerust gevoel de deur achter je dicht kunt trekken na een lange werkdag. Onze slimme camerasystemen geven je dat veilige gevoel. Ze monitoren de juiste dingen waardoor brand, vandalisme en diefstal kan worden voorkomen. Dingen die je veel gedoe kunnen opleveren. Zeker als het werkmateriaal, de voorraad of computers gestolen of beschadigd zijn. Je hebt dan namelijk last van directe schade, maar ook van indirecte schade omdat je niet meer kunt werken en leveren. Wil je dit voorkomen? Ga dan voor een slim camerasysteem van Adhetec.

Objectbeveiliging met een slim camerasysteem

Zichtbare objectbeveiliging kan mensen met slechte bedoelingen afschrikken. Daarom werken onze flexibele camerasystemen preventief en regressief. Met onze slimme camerabewaking is het bijvoorbeeld mogelijk om slimme content analyse (VCA) in te stellen. De camera kan hierbij onderscheid maken tussen mens, dier en voertuig. Aan de hand van vastgestelde criteria bepaalt hij vervolgens of er iets niet klopt. Dit kan van alles zijn, van bepaald gedrag, tot het detecteren van rook en het analyseren van de goederenstroom. Een groot voordeel is bovendien dat het VCA het direct signaleert als een camera verdraaid of afgedekt wordt.

Via het videomanagementsysteem kun jij op ieder moment real-time meekijken. Zijn er onregelmatigheden? Dan krijg jij of de centralist van de meldkamer een bericht. Op het videomanagementsysteem zijn een onbeperkt aantal camera’s aan te sluiten. Er kunnen dus meerdere objecten worden beveiligd. Ook kunnen meerdere geautoriseerde observanten meekijken.

Sfeerbeeld van objectbeveiliging met een mobiele cameramast in een boomgaard. Achter de mast staat een blauwe tractor die is aangesloten op de waterpompinstallatie.
Sfeerbeeld van een vrouwelijke monteur die op haar rug wordt gezien met een oranje veiligheidsvestje aan.

Onafhankelijk voor het beste resultaat

Wij opereren volledig onafhankelijk, zodat we altijd de beste oplossing voor jou kunnen bieden. Door ons niet te laten beïnvloeden door bepaalde afspraken handelen we altijd in jouw beste belang. Aan de hand van een programma van eisen en het gewenste beveiligingsniveau bepalen we wat de beste oplossing is.

Aangezien we werken met meerdere leveranciers kunnen we altijd het beste systeem bieden, zonder concessies te doen. Wel sluiten we de leveranciers die volgens ons minder goede kwaliteit leveren uit. Want volgens ons kun je alleen optimale veiligheid bieden als het materiaal en de systemen van goede kwaliteit zijn.

Geen enkel object is hetzelfde. De oplossing in objectbeveiliging dus ook niet. Kies voor zekerheid. Kies voor Adhetec.

MEER INFORMATIE?

Je pand, voertuig of ander object bescherm je tegen vandalisme, brand, inbraak met adequate objectbeveiliging. De bewakingscamera’s van Adhetec doen meer dan alleen observeren.

Meer weten? Neem contact op.

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]