Objectbeveiliging

Een bedrijfspand wil je goed beveiligd hebben met camerabeveiliging. Brand, vandalisme en diefstal levert schade en vooral veel gedoe op. Zeker als het werkmateriaal, de voorraad of computers gestolen of beschadigd zijn. Je kunt daardoor niet meer werken en leveren. De gevolgschade kan dan ook groot zijn. Objectbeveiliging is dan een verstandige keuze, maar onderschat ook niet de waarde van het bedrijfswagenpark of van het kunstwerk in de bedrijfstuin.

Objectbeveiliging met camera’s

Onze flexibele camerasystemen werken preventief en regressief. Zichtbare objectbeveiliging schrikt lieden met snode plannen af. We hebben camerabewaking met slimme video content analyse (VCA). De camera maakt onderscheid tussen mens, dier en voertuig. Aan de hand van vastgestelde criteria bepaalt hij vervolgens of er onraad is. Denk daarbij aan het bespeuren van onbevoegden, brand of rook of rondhangende mensen. Groot voordeel is bovendien dat het VCA meteen signaleert als een camera verdraaid of afgedekt wordt. Via het videomanagementsysteem kun je real time meekijken. Zijn er ongeregeldheden dan krijg jij of de centralist van de meldkamer een bericht. Net wat jij wilt. Een centralist bepaalt aan de hand van de beelden of actie genomen moet worden. Op het videomanagementsysteem zijn een onbeperkt aantal camera’s aan te sluiten. Objectbeveiliging kan dus meerdere objecten betreffen. Ook kunnen meerdere geautoriseerde observanten meekijken.

Sfeerbeeld van objectbeveiliging met een mobiele cameramast in een boomgaard. Achter de mast staat een blauwe tractor die is aangesloten op de waterpompinstallatie.
Sfeerbeeld van een vrouwelijke monteur die op haar rug wordt gezien met een oranje veiligheidsvestje aan.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk in objectbeveiliging. Aan de hand van een programma van eisen en het gewenste beveiligingsniveau bepalen we wat de perfecte oplossing is. Het gaat uiteindelijk om het resultaat dat je met de beelden wilt bereiken. Aangezien we met meerdere leveranciers werken (o.a. GKS ICT Solutions), kunnen we de beste oplossing bieden. En vaak is dat niet de duurste. Je wilt je bezit goed beveiligd hebben. Dat is ons uitgangspunt. Onze medewerkers zijn ervaren in advies, ontwerp en installatie van beveiligingssystemen. Onze camera’s werken op WiFi of 4G. Daarvoor werken samen met partner WiFi4ALL om een veilige en snelle verbinding te garanderen. Geen één object is het zelfde. De oplossing in objectbeveiliging dus ook niet. Kies voor zekerheid. Kies voor Adhetec.

MEER INFORMATIE?

Je pand, voertuig of ander object bescherm je tegen vandalisme, brand, inbraak met adequate objectbeveiliging. De bewakingscamera’s van Adhetec doen meer dan alleen observeren.

Meer weten? Neem contact op.

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]