Adhetec

Adhetec is de specialist in (tijdelijke) camerabeveiliging en videomanagementsystemen. Extra ogen slaan eerder alarm. Dat is wat onze mobiele cameramasten en bewakingscamera’s met slimme software doen. We bieden camerabeveiliging voor elk object of terrein. Onze mobiele camerasystemen zijn een uitkomst voor observatie op de meest lastige locaties. Of je nou bouwplaatsbeveiliging of een mobiele cameramast nodig hebt. Het bijbehorende videomanagementsysteem van Adhetec zorgt niet alleen voor monitoring, opslag en analyse van videobeelden, maar weet ook wanneer alarm te slaan.

Adhetec camerabeveiliging

Wij bouwen op meer dan een decennium ervaring in beveiligingstechniek. Adhetec is ervaren in object- evenementen- en bouwplaatsbeveiliging. Kortom terreinbeveiliging daar waar het tijdelijk nodig is. Ook verzorgen we al jarenlang railinfrabeveiliging voor de spoorwegbeheerder. Verder is verkeersmonitoring onze specialiteit. Hiertoe behoren verkeerstellingen en ook analyseren van verkeersstromen en kentekenplaatdetectie. Kortom, een compleet aanbod van camerabewaking voor verkeersmanagement en veiligheid.

Sfeerbeeld van een mobiele cameramast in een boomgaard en een man en een vrouw in spijkerbroek en blauwe bovenkleding lopen er naar toe.
Sfeerbeeld van een monteur met veiligheidsvestje aan die een accu van een mobiele cameramast aansluit.

Hoogste kwaliteitsniveau

Wij bieden een veilig gevoel aan mens, dier en bezit. Dat kan alleen als je met deugdelijk en kwalitatief hoogwaardig materiaal werkt. Daarom zijn de producten die wij leveren volgens de strengste industriële norm geproduceerd. Daar bovenop controleren we de producten aan de hand van ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem. Het Adhetec kwaliteitsmanagementsysteem is getoetst aan de ISO 9001 normering. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van VCA** en BTR certificaten (Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur).

Onafhankelijk en merk-ongebonden

Elk beveiligingsvraagstuk is anders. De oplossing dus ook. Adhetec is een onderdeel van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven. Wij werken daarom samen met GKS ICT Solutions; de automatiseerder die flexibel, persoonlijk en snel is en WiFi4ALL, de leverancier die ervoor zorgt dat je met bedraad en draadloze dataverbindingen altijd overal online kunt zijn. Je krijgt dus het beste advies en de perfecte beveiligingstechniek voor jouw situatie. Onze medewerkers zijn experts. Niet alleen in advies, maar ook in ontwerp en de aanleg van de beveiligingscamera’s, mobiele cameramasten en installatie van de videomanagementsysteemsoftware. Voor ons gaat het uiteindelijk om het resultaat uit de beelden dat je wilt hebben. Dat is onze focus. Niet een bepaald merk of product.

Sfeerbeeld van twee Adhetec medewerkers die op een bouwterrein het observatiesysteem controleren.
Sfeerbeeld van een man in een witte blouse die met een koptelefoon op meerdere monitors bekijkt waarop beelden van gangen en trapportalen te zien zijn.

De taal van de klant

Beveiligingsvraagstukken kunnen complex zijn. Zeker bij grote organisaties met wereldwijde vestigingen, overheidsinstanties of bij minder gangbare situaties. Projectmanagement met meerdere beslissers, gebruikers en experts is onze expertise. Op elk niveau maken wij de vertaalslag zodat de materie voor elke gesprekspartner begrijpelijk is. Adhetec is creatief in het bedenken van oplossingen. We zijn groots in beveiligingsprojecten, maar bescheiden als organisatie. Dat maakt Adhetec wendbaar en flexibel. Onze aanpak is persoonlijk. Elke vraagstuk doorgronden we zodat de beste beveiligingsoplossing op tafel ligt. Slimme camera’s vertellen meer. Bel 024-371 44 20 of mail gerust voor de mogelijkheden.