Over Adhetec

Adhetec is dé specialist in (tijdelijke) camerabeveiliging en videomanagementsystemen. Oftewel: extra ogen die direct alarm slaan als er iets niet klopt. Hierdoor voel jij je veilig, omdat je weet dat alles goed in de gaten gehouden wordt. En dat je niet afhankelijk bent van een toezichthouder die alles in de gaten moet houden, maar dat je hier een slim camerasysteem voor hebt, die precies weet wanneer er alarm geslagen moet worden. Uniek aan ons bedrijf is dat we echt overal slimme camerasystemen kunnen plaatsen. Dit komt doordat we autonome camera’s hebben, die verbonden zijn met WiFi die we zelf aanleggen. En dat kunnen wij écht overal.

De synergie tussen WiFi4ALL, GKS ICT Solutions en Adhetec

Adhetec is een onderdeel van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven. Het zijn dus drie losse bedrijven die elkaar zo goed versterken dat ze een gezamenlijk aanbod hebben. We werken samen met GKS ICT Solutions voor het bieden van oplossingen in werkplek- en netwerkbeheer. Of het nou gaat om alleen hardware, bekabeling, software of totaal netwerkbeheer. GKS ICT Solutions is de ICT leverancier die flexibel, persoonlijk en snel is. En onze samenwerking met WiFi4ALL maakt dat we onze slimme camerasystemen altijd kunnen laten werken. WiFi4ALL biedt namelijk een eigen internetverbinding die snel en probleemloos werkt. Daarnaast zorgt deze samenwerking ervoor dat onze camerasystemen letterlijk overal geplaatst kunnen worden. Want ook in de meest afgelegen gebieden kan WiFi4ALL een internetverbinding aanleggen, waar onze autonome camera’s op kunnen functioneren.

Door deze synergie kunnen we dus complete oplossingen aanbieden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om alleen in zee te gaan met één van de drie bedrijven. Het is maar net wat jij wilt en wat bij jouw behoeften past.

Sfeerbeeld van een mobiele cameramast in een boomgaard en een man en een vrouw in spijkerbroek en blauwe bovenkleding lopen er naar toe.
Sfeerbeeld van een monteur met veiligheidsvestje aan die een accu van een mobiele cameramast aansluit.

Wij spreken jouw taal

Onze medewerkers zijn experts die altijd in begrijpelijke taal weten uit te leggen wat ze doen. Niet alleen in advies, maar ook in ontwerp en de aanleg van de beveiligingscamera’s, mobiele cameramasten en installatie van de videomanagementsysteemsoftware. Voor ons gaat het er uiteindelijk om dat we zorgen voor een systeem dat precies de resultaten behaald die jij wilt. Dat is onze focus. Niet om het aanprijzen van een bepaald merk of product.

Beveiligingsvraagstukken kunnen complex zijn. Vooral bij grote organisaties met wereldwijde vestigingen, overheidsinstanties en grote organisaties in het algemeen. Daarom zijn wij specialist op het gebied van projectmanagement met meerdere beslissers. Wij maken de vertaalslag van probleem naar oplossing op ieder niveau en maken de materie begrijpelijk voor elke gesprekspartner. We zijn groots in beveiligingsprojecten, maar bescheiden als organisatie. Dat maakt Adhetec wendbaar en flexibel. Onze aanpak is persoonlijk. Elke vraagstuk doorgronden we zodat de beste beveiligingsoplossing op tafel ligt.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 024-371 44 20 of mail gerust voor een antwoord op al jouw vragen.