Terreinbeveiliging – jouw kostbare bezit goed beveiligd

Bij het beveiligen van een terrein staat één ding centraal: je wilt een veilig gevoel. Want of het nou gaat om een bouwplaats met de stalling van duur materieel, een volledig ingerichte evenementlocatie of een opslagplaats met metershoge magazijnrekken vol met voorraad, de beveiliging moet gewoon goed geregeld zijn. Zodat jij het met een gerust gevoel kunt achterlaten. Om diefstal, brand, vandalisme en andere onregelmatigheden te voorkomen zijn slimme beveiligingscamera’s een must.

Schade kost geld

Schade als gevolg van inbraak, brand of vandalisme kan flink in de kosten lopen. Deze kosten komen niet alleen voort uit de directe schade, maar ook de vervolgschade: zonder voorraad of machines kun je immers niet leveren. En door bijvoorbeeld een verwoeste oogst heb je geen inkomen. Met terreinbeveiliging voorkom of reduceer je dit soort calamiteiten.

Sfeerbeeld van een screenshot van een beveiligingscamera die twee personen opneemt die op een bouwplaats lopen.

De werking van terreinbeveiliging

Terreinbeveiliging omvat meer dan alleen het plaatsen van hekwerken. Je wilt zo snel mogelijk op de hoogte zijn van onbevoegden rond of op je terrein, het liefst al voordat ze het terrein daadwerkelijk betreden. Camerabeveiliging met een geavanceerd videomanagementsysteem (VMS) van Adhetec zijn jouw extra ogen. Onze camera’s monitoren niet alleen de verschillende stromen, maar waarschuwen ook precies op het moment dat jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan een voertuig dat te lang stilstaat, een persoon bij de ingang van het terrein of wat dan ook maar belangrijk is voor jou om te weten. Zo elimineer je de behoefte om continu iemand naar de beelden te laten kijken, waardoor je tijd en geld bespaart.

Onze mobiele camerasystemen werken autonoom op groene energie. De mobiele cameramasten zijn demontabel en op iedere ondergrond te plaatsen. Ze zijn robuust, weerbestendig en vandalisme-proof. De verbinding verloopt via een WiFi of 4G-signaal. Onze partner WiFi4ALL is expert in snelle WiFi-verbindingen, waardoor onze beveiligingscamera’s overal te gebruiken zijn. Ook in het buitengebied en op plekken waarvan je denkt dat een WiFi-verbinding niet mogelijk is. De data wordt verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport. Het videomanagementsysteem installeren we zo, dat het de meldkamer alarmeert bij welk signaal dat jij nodig acht. De meldkamer beoordeelt en verifieert eerst of neemt direct contact op bij ongeregeldheden. Uiteraard kun je zelf altijd inloggen en meekijken.

Een veilig gevoel als je zelf niet in de buurt bent? Adhetec zorgt ervoor.

Meer dan alleen terreinbeveiliging

Naast het beveiligen van terreinen zijn onze camerasystemen ook inzetbaar voor verkeersmonitoring van toegangswegen bij o.a. evenementen. Met cameramonitoring van publiek kunnen bewakers bovendien sneller ingrijpen bij incidenten. Ook het tellen van de massa om groepen mensen te stroomlijnen behoort tot de mogelijkheden.

Sfeerbeeld van een man en een vrouw op een bouwplaats die samen naar een tablet kijken.

MEER INFORMATIE?

Beveilig je terrein optimaal met terreinbeveiliging van Adhetec. Onze beveilingscamera’s en slimme videomanagementsystemen geven een veilig gevoel als je zelf niet in de buurt bent.

Voel je veilig. Neem contact op.

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]