Terreinbeveiliging

Een bouwplaats met de stalling van duur materieel en prijzige bouwmaterialen. Een volledig ingerichte evenementenlocatie voor een meerdaags sport- of feestfestijn. Een opslagplaats met metershoge magazijnrekken gevuld met voorraad. Een afgelegen carpoolplaats met geparkeerde auto’s. Een boomgaard met bomen vol fruit. Allemaal locaties waar terreinbeveiliging gewenst is. Om diefstal, brand, vandalisme en andere onregelmatigheden te voorkomen.

Schade kost geld

Schade door inbraak, brand of vandalisme kan in de kosten lopen. Dit betreft niet alleen directe schade vanwege gestolen of beschadigde goederen maar ook de vervolgschade. Zonder voorraad of machines kun je immers niet leveren. Door een verwoeste oogst heb je geen inkomen. Met terreinbeveiliging voorkom of reduceer dit soort calamiteiten. Terreinbeveiliging omvat overigens meer dan het plaatsen van hekwerken. Onbevoegden wil je zo snel mogelijk gewaarworden. Het liefst voordat ze het pand of terrein betreden. Camerabeveiliging met geavanceerd videomanagementsysteem (VMS) van Adhetec zijn jouw extra ogen. Ze vertellen meer dan alleen het monitoren van beelden. In een programma van eisen bepalen we samen het gewenst beveiligingsniveau. Aan de hand daarvan selecteren we camera’s en VMS.

Sfeerbeeld van een screenshot van een beveiligingscamera die twee personen opneemt die op een bouwplaats lopen.
Sfeerbeeld van een witte bedrijfsbus met logo's van Adhetec en WiFi4ALL en een man die uitstapt.

Meer dan terreinbeveiliging

Naast bouwterreinbeveiliging zijn onze camerasystemen ook inzetbaar voor verkeersmonitoring van toegangswegen bij verkeersdrukte bij evenementen. Met cameramonitoring van publiek kunnen bewakers bovendien sneller ingrijpen bij incidenten. Ook het tellen van de massa om groepen mensen te stroomlijnen behoort tot de mogelijkheden.

Werking terreinbeveiliging

Onze mobiele camerasystemen werken autonoom op groene energie. De mobiele cameramasten zijn demontabel en op elke ondergrond te plaatsen. Ze zijn robuust, weerbestendig en vandalisme proof. De verbinding verloopt via een WiFi of 4G-signaal. Onze partner WiFi4ALL is expert in snelle WiFi-verbindingen. Ook in het buitengebied. De data wordt verzonden via meerdere encryptielagen, zo ben je verzekerd van een veilig transport. Het videomanagementsysteem installeren we zo, dat het de meldkamer alarmeert bij welke signaal jij dat nodig acht. De meldkamer beoordeelt en verifieert eerst of neemt direct contact op bij ongeregeldheden. Je kunt zelf te allen tijde inloggen en meekijken. Een veilig gevoel als je zelf niet in de buurt bent? Adhetec zorgt ervoor.

Sfeerbeeld van een man en een vrouw op een bouwplaats die samen naar een tablet kijken.

MEER INFORMATIE?

Beveilig je terrein optimaal met terreinbeveiliging van Adhetec. Onze beveilingscamera’s en slimme videomanagementsystemen geven een veilig gevoel als je zelf niet in de buurt bent.

Voel je veilig. Neem contact op.

Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst (Gld)
T. 024 371 44 20
E. [email protected]