Wat is nou een gezonde werkvloer?
24 januari 2023
ISO 9001 heeft ons inkoopproces veranderd.
23 februari 2023

Adhetec is ISO 9001 gecertificeerd.

Wij hebben als onderneming meerder certificeringen en daar zijn we super trots op. Alleen weet niet iedereen wat ze inhouden. Dus in de komende maanden zullen alle certificeringen worden uitgelegd en kun je lezen wat ze betekenen voor het dagelijkse werk bij GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec.

ISO 9001 – de algemene uitleg

De ISO 9001 norm geeft professionalisering aan van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm vormt wereldwijd de standaard en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat de processen in onze onderneming voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten en leveranciers.

De integratie van verschillende managementsysteemnormen was niet zomaar gedaan, maar het maakt de structuur van werken wel duidelijker. We waren er dan ook van overtuigd dat het behalen van ISO9001 onze onderneming ten goede zou komen.

Het was een hele klus om alle bedrijfsprocessen te omschrijven. De knelpunten kwamen naar boven. En die moesten gelijk worden aangepakt. Confronterend, jazeker, maar nu de procedures vastliggen en zijn aangepast is de overdracht naar een collega ook eenvoudiger geworden. Zo zie je maar weer, dat investeren in het omschrijven van een proces, zorgt voor verbeteringen op de werkvloer. Er is dus altijd ruimte voor verbetering.
Een ISO 9001 certificering maakt de bedrijfsprocessen zo optimaal en efficiënt mogelijk. En is steeds vaker een voorwaarde om een aanbesteding gegund te krijgen. Het implementeren van dit risico- en kansenmanagement geeft onze klanten de zekerheid dat we ons inzetten om projectdoelstellingen te halen.

Maar de ISO 9001 certificering draagt ook bij een aan positief imago, want we kunnen aantonen dat de bedrijfsprocessen gecontroleerd worden. We hebben voor alle drie de bedrijven (GKS ICT Solutions, WiFi4all en Adhetec) de ISO9001 certificering en dat geeft echt een goed gevoel.

Zo laten we zien dat we staan voor transparantie en kwaliteit.